Olen 42-vuotias Helsinkiläinen. Synnyin Savonlinnassa ja kasvoin yrittäjäperheessä. Jo lapsesta asti olen tehnyt opintojeni ohella töitä ja ollut apuna vanhempieni yrityksissä. Olen onnellinen, että minun täytyi osallistua ja opin ahkeran tavan elää. Se on vienyt minua eteenpäin. 

 

Savonlinnasta suuntasin maailmalle ja kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon suoritin Iso-Britanniassa, Leedsissä. Ekonomiksi valmistuin Jyväskylän yliopistosta. Olen työskennellyt viimeiset reilut kymmenen vuotta projektien parissa ja lähinnä rahoitusalalla. Tällä hetkellä työskentelen johtavan konsultin nimikkeellä ja autan asiakkaitani projekteihin tai hankkeisiin liittyvissä haasteissa. Pidän työstäni, koska siinä saan olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja tukea sekä sparrata alansa asiantuntijoita. Projekteissa toteutuu myös ihan paras asia eli tiimityön voima!

 

Vapaa-ajalla toimin sekä vapaaehtoisena, touhuan lasteni kanssa, liikun mahdollisimman monipuolisesti tai vietän aikaa ystävieni tai perheeni parissa. Olen onnellinen, sillä minulla on paljon ystäviä ja ihana perhe. Kolme sisartani perheineen ovat minulle tärkeitä sekä ihanat vanhempani Savonlinnassa. Liikunta on antanut minulle voimaa vaikeissa tilanteissa ja erityisesti juokseminen on lähellä sydäntäni. Olen juossut kaksi maratonia ja toivottavasti tänä vuonna pääsen juoksemaan kolmannen.

 

Olin ehdokkaana jo edellisissä kuntavaaleissa, mutta en tuolloin ollut oikein tosissani mukana. Sain kuitenkin kivasti ääniä ja tämän myötä muutaman luottamustoimen, jonka kautta olen päässyt mukaan vaikuttamaan. Olen päässyt tukemaan Pakilalaisia päätöksenteossa sekä huomannut, että kaupunkilaiset pystyvät kyllä vaikuttamaan ja minä ihan ehdottomasti haluan olla mukana rakentamassa meille yhä liikkuvampaa, toimivampaa ja yrittäjä ystävällisempää kaupunkia. Kaupunkia jossa jokaisen olisi hyvä olla <3 

Alla ajatuksiani.

 

Klikkaa auki ja tutustu kirjoituksiini.

 

Toivottavasti ne herättävät sinussa uusia ajatuksia.

 

Ja pysy linjoilla, sillä lisää on tulossa :)